Wilt u het koor boeken? Dat kan en vinden we fijn!
Neem voor meer informatie of boekingen gerust contact op! Dit kan bij Arienne de Boer, via de mail. Mail je gegevens en zij neemt contact op.

Graag tot ziens!  groet van Gemengd koor Pitch!

 

Vrienden van het koor

Wij zijn op zoek naar vrienden die willen doneren/sponsoren aangezien we daar voor een groot deel afhankelijk van zijn. Hiermee dan ook de oproep aan een ieder die ons koor een warm hart toedraagt uw financiële steun te verlenen.
In ruil hiervoor, naast onze eeuwige dankbaarheid, bent u welkom op ons jaarlijks concert dat we speciaal voor de Vrienden van Pitch! geven.


What's with the money?
Met de opbrengst van de contributies en de donaties proberen we onze onkosten te dekken, zoals de gages voor dirigent en pianist, de huur van de repetitieruimte en de aanschaf van bladmuziek.

Op deze manier zijn we in staat om gratis op te treden tijdens benefietconcerten of andere activiteiten (gelegenheden) ten bate van een goed doel.


Laat u a.u.b. uw e-mail adres achter voor onze bankgegevens. Bovendien kunnen we u dan bedanken en uitnodigen voor ons concert.
Geweldig bedankt!

GEZOCHT! TOUGH TENORS ;-)

Wij zijn op zoek naar tenoren.

Mail ons voor de repetitie-data. Je kunt eerst gewoon een paar repetities bijwonen hoor. No strings attached! Daarna volgt een stemtest en natuurlijk is een wederzijdse klik fijn.
Vast goed om te weten, zodra het weer mag, we repeteren elke 2 weken in het MCO in Hilversum op zondag van half 11 tot half 2.

© design by studio Pietje Precies   |  hosted by Leeuwenhart Internet