Heeft u zelf een project waarvoor u op zoek bent naar een koor? Daar zijn wij zeker voor te porren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We hebben sinds de oprichting in 2006 al behoorlijk wat leuke projecten weten te realiseren. Hieronder een greep uit wat wij tot nu toe gedaan hebben.


Aangezien we zelf ons meest kritische publiek zijn zult u op hier geen geluidsopnames vinden. Muziek beluisteren op de computer of telefoon is nu eenmaal niet te vergelijken met 'the real thing'. Indien u interesse heeft ons te boeken nodigen we u graag uit eens tijdens een van onze optredens of repetities te komen luisteren. Op onze contactpagina vindt u onze gegevens.

Hilversum Alive 2014

Kerst in de Theetuin Eemnes 2013

Franciscus, Troubadour van God 2011

Canon van de geschiedenis van Nederland

Sfeervol kerstconcert voor War Child 2007

>

>


Hilversum Alive 2014

 

Kerst in de Theetuin Eemnes 2013

 

 

Franciscus, Troubadour van God 2009

De RKK heeft in 2009 de voorbereidingen op de uitvoeringen gevolgd. Informatie hierover kunt u vinden op de website van de RKK. Van de musical productie is een CD en een DVD gemaakt.

Foto en bron: http://www.edwinschimscheimer.nl

 

 

Canon van de geschiedenis van Nederland

In 2007 heeft de commissie Van Oostrom op verzoek van het ministerie van OCW een culturele en historische canon gepresenteerd die in de eerste plaats bedoeld is voor het onderwijs. De canon van Nederland telt 50 vensters: belangrijke personen, creaties en gebeurtenissen die samen laten zien hoe Nederland zich ontwikkeld heeft tot het land waarin we nu leven. Onze dirigent, Majel Lustenhouwer heeft bedacht om deze 50 items om muziek te zetten en het koor verleent natuurlijk haar medewerking aan zijn productie.

 

Kerstconcert War Child 2007

Persbericht War Child: Het was 2 dagen lang feest in theater Gooiland in Hilversum. Het koor, begeleid door een professioneel combo en onder leiding van Majel Lustenhouwer zongen de sterren van de hemel. De presentatie was in de vertrouwde handen van Menno Bentveld, die op een ontspannen manier de verschillende onderdelen van het programma aan elkaar praatte, waarbij hij ook de diverse solisten uit het koor ruimschoots aan het woord liet komen.

Ook de solisten, Elize en de heren van All-Music, lieten zich niet onbetuigd en droegen bij aan een succesvolle avond.

 

© design by studio Pietje Precies   |  hosted by Leeuwenhart Internet